Vraag uw herhaalrecept aan

Er zijn verschillende manieren om uw  herhaalrecepten aan te vragen:

  • Via deze pagina

    Vraag uw herhaalrecept aan door onderstaand formulier in te vullen.

  • Bij de assistente

    Telefonisch aanvragen bij de assistente.

Om de bereikbaarheid van de praktijk zo optimaal mogelijk te houden zouden wij u willen vragen om zo weinig mogelijk met de assistente te bellen voor de herhaalmedicatie.

Maak geen gebruik van de herhaalservice van uw apotheek!

De huisarts heeft dan onvoldoende overzicht over welke medicatie u gebruikt!

Wij zouden u willen vragen om geen gebruik te maken van de herhaalservice van uw apotheek. Dit is een dienst die aangeboden wordt door de apotheek waarbij mensen drie- maandelijks automatisch bericht krijgen van de apotheek dat ze hun medicatie kunnen ophalen Alhoewel wij ons realiseren dat dit zowel voor de apotheek als wellicht voor u voordelen heeft, heeft het een heel belangrijk nadeel: de huisarts heeft onvoldoende overzicht over welke medicatie u gebruikt!

Dit komt omdat de terugkoppeling vanuit de apotheek niet altijd goed genoeg verloopt. U begrijpt dat, als bij de huisarts niet goed geregistreerd staat welke medicatie u gebruikt, dit (soms ernstige) consequenties kan hebben voor uw gezondheid. Medicatie aanvragen kan bij ons op verschillende (makkelijke) manieren: via de assistente, via inspreken op ons antwoordapparaat (dan hoef u niet in de wacht te staan) en via onze website (zowel met account als zonder account).

Vraag uw herhaalrecept aan door onderstaand formulier in te vullen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wilt u meer medicamenten bestellen, ververs dan deze pagina na het versturen van uw eerste aanvraag en vul het formulier opnieuw in.

Mochten er vragen zijn over uw recepten, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de assistente.

Receptenlijn

U kunt ook de herhaalmedicatie en apotheek inspreken op het algemene telefoonnummer 024 322 07 70 (kies optie 2)

Wanneer u voor 12:00 uur heeft ingesproken dan ligt de medicatie de volgende werkdag na 16:00 uur klaar bij uw apotheek.

Recept aanvragen via het patienten portaal

Voordat u  herhaalrecepten via het portaal kunt aanvragen, moet u zich registreren.

Na uw registratie activeren wij uw account. Daarna kunt u inloggen op ons patienten portaal. Heeft u al een account? Hier kunt u inloggen.